keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Manchester Day 3&4

P1240361P1240358

P1240378
P1240401
P1240412P1240426 

Mauu :) Pahottelen jo alussa kuvatulvaa, en osannut taaskaan valita kuvia ja päätin ottaa kaikki mitkä miellytti eniten silmää ;) Mutta siis meidän kolmas päivä matkalla oli omistettu nähtävyyksille sekä shoppailulle! Alotettiin meidän päivä taas ihanalla aamupalalla ja vitsi noi cappucchinot oli isoja. Ihan yli tuli :D Aamupalan jälkeen suunnattiin katsomaan Manchesterin Katedraalia. Oli kyllä kaunis rakennus. Katottiin, että sinne on ilmainen sisäänpääsy ja kun astuttiin sisään kirkkoon meille lätkästiin jotkut laput käteen ja pian huomattiin, että oltiin jumalanpalveluksessa :D Sinne tuli pieniä lapsia laulamaan ja rukoiltiin. Kyllä siinä vähä herkempiä ahdisti ja lähdettiinkin pikaisesti pois. Aina sattuu ja tapahtuu. Luultiin tosiaan, että kirkkoon pääsee tutustumaan, en todellakaan halunnut jumalanpalvelukseen :D Kirkon vieressä sijaitsi jalkapallomuseo, johon oli ilmainen sisäänpääsy. Otettiin viiden punnan kierros, jossai sai mm. ton pokaalikuvan sekä pelata fudista jne. Museo oli melko nopeasti käyty läpi ja vähän tylsäkin, mutta kyllä siellä oli silti kiva käydä! Kunnon jalkapallo matka siis kun joka päivä jotain fudikseen liittyvää :D Museon jälkeen lähdettiin tallustamaan John Rylands librarylle, joka on siis kirjasto Manchesterissa. Oli kyllä huikee kirjasto, ihan kuin leffasta. Todella kaunis paikka, viihdyttiin tuolla tovi ihastellessa noita kirjoja ja koko rakennusta!

P1240437P1240474P1240481

P1240504
P1240526
P1240536
P1240515 

Nähtävyyksien jälkeen lähdettiin shoppailemaan:) Oli onni, että meidän vieressä sijaitsi valtava ostoskeskus. Disney kaupassa oli pakko käydä, vaikka mitään ei lähtenyt mukaan. Käytiin myös ihailemassa BB-8:sia yhdessä kännykkäliikkeessä. Se on niin söpö pikku robootti, haluan! Illalla käytiin vielä yhdessä pubissa juomassa yhdet juomat sekä käytiin syömässä, yllättäen Italialaisessa. Ehkä maailman paras lohiannos mitä oon syönyt! Niin tuoreet ja raikkaat raaka-aineet ja niin hyvää ruokaa, nam :)

P1240558

P1240574
P1240582
P1240588
P1240598P1250618P1250632P1250642P1250659 

Viimeisenä päivänä kerettiin vielä käydä aamupalalla sekä ostamassa muutamat jutut. Käytiin TAAS Disney kaupassa ja mä leikin vähän tolla BB-8:lla :D Näkee ehkä ilmeestä, että olin kuin lapsi lelukaupassa? Ois pitänyt ostaa toi BB-8, mutta se ei olis mahtunut mihinkään :( Millon musta tulis Star Wars fani? En muista itsekkään.. :D Kerettiin käydä vielä meidän vakkari ravintolassa syömässä pastat ja sitte olikin aika lähteä. Katselin junamatkan noita taloja ja mietin, että tuolla mä haluaisin joskus asua. Ja toivon, että joskus saisin asua. Mä rakastan Englantia ja kaikkea siellä. Eniten ihmisten ystävällisyyttä ja kohteliasuutta. Kieli on vaikea, mutta kaunis. Upea luonto, kauniit rakennukset ja mahtavat ravintolat, unohtamatta shoppailua. Uusi matka on jo mielessä, unelmana olisi lähteä kiertämään Englantia joskus, mutta katsotaan! Se on varmaa, että Englantiin mä palaan vielä Vaikka sanon, että mun koti ja sydän on täällä, on mun osa sydäntä silti Englannissa. Mutta vielä muutama sana matkasta. Meidän paluu matka sujui hyvin ja oma sänky tuntui niin ihanalta. Hyvällä mielellä muistelen tota reissua. Ei Manchester voita Lontoota, mutta on hyvä kakkonen ;) En tiedä voittaako Lontoota mikään? Vielä on tulossa yksi postaus liittyen Manchesteriin sekä ostospostaus :)

Palaillaan ihanat ♥
Ps. Muistakaa käydä kyselemässä TÄÄLLÄ! :)

18 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia taas jälleen! :) Ja voi että, disneykaupassa sisäinen lapsi herää aina henkiin! Aina tekisi mieli ostaa kauppa vaan tyhjäksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä just semmonen kauppa! :D Ihme, että en ostanut mitään.. Ehkä ens kerralla ;)

      Poista
  2. Uijui tuo David Bowie kuva on kyllä aivan mahtavan kaunis ja tunteellinen.. upeaa että sait moisen taltioitua!
    Ja nuo BB-8:t.. varsin suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munki mielestä! Vaikken fani olekkaan, oli toi joteki niin hieno ele faneilta, että oli pakko ikuistaa :) BB-8 on paras <3 :D

      Poista
  3. En kestä näitä ruokakuvia! Kuola valuu :D Ja toi kirjasto on upee! Harmi kun en ite ehtinyt manchesteria näkemään vuosi sitten lentokenttää enempää :/ Näyttää kivalta kohteelta, varsinkin jos tykkää jalkapallosta :) Ostospostausta odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikää :D Toi kirjasto oli kyllä upea rakennus :) Harmi juttu tosiaan, Manchester oli ihana kaupunki <3 Ostospostaus tulee kyllä lähiaikoina ;)

      Poista
  4. Ihana postaus! Kävin myös itse Manchesterissa syksyllä ja oli kyllä kiva kaupunki. Lontoo on kyllä ihana mutta on mukavaa saada kans vähän vaihtelua :-D Manc englanti on kyllä niin hassu ja vaikea ymmärtää, mutta jostain syystä tykkään siitä melkein enemmän kuin eteläpuoliskon aksentista :-D Hienoja kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jee joku toinenki on käynyt siellä :D Ja kiva tosiaan käydä muuallaki Englannissa :) Haha ei sitä englantii kyllä kunnolla tajunnut, mutta kivan kuulosta! Kiitti paljon :)

      Poista
  5. En ole ollenkaan uskonnollinen ihminen, mutta tykkään kovasti käydä tuollaisissa vanhoissa kirkoissa. Niissä on tunnelmaa!
    Disney kauppa! Apua, tahtoo, pakko päästä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkää :D Mutta kirkot on kyllä upeita :) Ja Disney kauppaa suosittelen ihan nähtävyytenä, ihana kauppa <3

      Poista
  6. Kuvatulva ei haittaa, näitä on ihana katsella! :)<3

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania kuvia! Tuo katedraali on kyllä kaunis, itse pidän iskonnollisista rakeenuksista vaikka olenkin kaukana uskovaisesta :D Kyllä meidänkin tulevalla reissulla on pakko päästä pällistelemään kirjastoja ja kirkollisrakennuksia ;) Ja ai että kuin ylisöpö pallero <3 Itse halusin ostaa tuon vekkulin(vaikkemme kumpikaan pidä star warsista sit yhtään), mutta se hinta!!?? Jäi kyllä välistä vaikka mielenkiintoinen vekotin olikin :D Toivottavasti pääsette pian uusiksi! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mä itsekki pidän kaikista uskonnollista ja historiallista rakennuksita vaikken uskovainen ookkaan! :) Ja kannattaa kyllä käydä tsekkailemassa ;) Juu BB-8 on paras! Se mitä katteltiin kännykkäliikkeessä ja taitaa löytyy ihan Verkkokauppa.comista makso jotain 200 euroa :O Mutta tommonen Disney kaupan BB-8 makso noin 30 puntaa, mutta ei mahtunut mihinkään :( Vois kyllä joskus ostaa vaikka pehmolelun, on kyllä niin söpö <3 Ja toivotaan, että pian päästäis taas Englantiin!

      Poista
  8. Ihania kuvia ja mitä rakennuksia! Todella kaunista. :) Kuvatulva ei haittaa mitään, ihana oli katsella näitä ja kivoja asioita olet saanut taltioitua muistikortille. Hyviä kuvia siustakin, söpö oot! <3 Pitää meidän yrittää treffata jossain vaiheessa, meinaa mennä välillä vkoloput niin aikataulutetuiksi sielläpäin ollessa et ei ole ehtinyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuolla oli kyllä kivan näköistä. Kiva kuulla, että tykkäät <3 Ja kiitti hihi :) Juu se olis kiva nähdä joskus!:)

      Poista
  9. Oi ihanaa matkajuttuja! En malta odottaa että meidänkin reissu tulee ajankohtaiseksti! Ja voi disney kauppa! Paras asia ikinä! :Dd <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä riittää ;) Ja uskon, ettet malta odottaa :D Mäki oon samalainen :D Ja niin on, ihana kauppa! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥